Leroy Merlin - historia pewnego remontu

"Ale ładnie!", "Ale fajnie!", "W takiej klasie to ja się mogę uczyć!", "Śliczne kwietniki!". W taki sposób zareagowały dzieci na to, co zobaczyły po feriach w sali przyrodniczej. Przełom stycznia i lutego stał się dla pewnej grupy osób okazją do zmagań ze starą farbą na ścianach, zalepianiem dziur, szlifowaniem, malowaniem, wierceniem, dekorowaniem. Mimo, że wszystko działo się w czasie ferii i często po pracy dało nam to dużo radości. Było warto! Efekt jest niesamowity!

 


Jako opiekun pracowni pragnę podziękować całej ekipie remontowej, ale przede wszystkim inicjatorkom remontu: p. Katarzynie Staniszewskiej, autorce projektu malowania sali i osobie , która pozyskała środki z Programu Grantowego Leroy Merlin oraz p. Agacie Pawlisz, dzięki której sala zyskała m.in. estetyczne elementy wystroju np. skrzynki do kwiatów.

 

Nasza ekipa remontowa pracowała w składzie:

p. Katarzyna Staniszewska

p. Agata Pawlisz

p. Agnieszka Jędrzejczak

p. Michał Stachurski

p. Katarzyna Kania-Obrzydowska

p. Krzysztofa Rybicka

p. Izabela Król

p. Piotr Bugajski

p. Agnieszka Lenartowska

p. Jan Brusiło

p. Katarzyna Majcherczyk

W przygotowaniu sali do remontu wspierali nas :

p. Marzena Dąbrowska, p. Beata Bednarek, p. Ewa Maciejewska, p. Elżbieta Budek oraz Wiktor Felner.

Bardzo dziękujemy!